PSYKIATRISK NOTESAMLING - Niels Okkels

PSYKIATRISK NOTESAMLING

By Niels Okkels

 • Release Date: 2019-05-14
 • Genre: Psychiatry
 • Size: 18.77 MB

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] PSYKIATRISK NOTESAMLING.pdf 28,837 KB/Sec
Mirror [#2] PSYKIATRISK NOTESAMLING.pdf 32,712 KB/Sec
Mirror [#3] PSYKIATRISK NOTESAMLING.pdf 20,187 KB/Sec

Description

“Den er helt uvurderlig til eksamen - super værktøj!”
Christian Steenbeck, stud.med.

“Uundværdligt redskab i (for)vagten. Kapitlerne om medicin og tvang er guld værd”
Niklas Strunge, introlæge i psykiatri

“Fremragende værktøj. Kan både stå alene eller fungere som supplement til lærebogen” 
Maibritt Holm, stud.med.

“Fantastisk e-bog. Velskrevet. Elsker de mange links og forklaringer”
Thibault Mørk, KBU-læge

“Intuitivt opbygget og lækkert designet” 
Katrine O. Andersen, stud.med.

“Jeg brugte Psykiatrisk Notesamling som min primære kilde til psykiatrieksamen og fik en flot karakter” 
Sophie Brinck-Jensen, stud.med.

Indhold
Psykiatrisk Notesamling præsenterer de psykiatriske sygdomme, principper for behandling, psykiatriloven samt udvalgte områder af den akutte psykiatri. 

Hjælp til indlæring
Samlingen henvender sig primært til medicinstuderende, der skal studere psykiatri for første gang, men også til yngre læger og psykologer, der søger et effektivt redskab til at repetere.

Struktureret og kortfattet
Al tekst er punktopstillet og anordnet i korte sætninger. De centrale psykiatriske tilstande gennemgåes struktureret ved deres definition, forekomst, ætiologi, symptomer, diagnostiske kriterier, differentialdiagnoser, komorbiditeter, behandling og naturforløb.

Anvendelig og praktisk
Læseren kan tilføje sine noter i teksten og overstrege vigtige passager med farver. Der kan indsættes bogmærker og søges efter ord. Skriftstørrelsen og læseretningen kan ændres efter behov. Indførte noter samles automatisk i repetitionskort, som kan deles med læsemakkeren. 

Inkluderet i notesamlingen
# Integreret ordforklaring # Links til online videomateriale # Omhyggelige og omfattende henvisning til videnskabelige artikler, anerkendte lærebøger og retningslinjer # Diagnostiske kriterier for de vigtigste sygdomme og tilstande # Gennemgang af de mest relevante psykofarmaka # Huskeregler # 

Hvad er en notesamling?
Psykiatrisk Notesamling er ikke en lærebog. Det er en samling af studienoter fra dygtige studerende, som nu videregiver deres gennemarbejdede huskeregler, ordforklaringer og forelæsningsnoter. Dette er en ny genre af litteratur, der muliggør løbende opdateringer, struktureret opsætning, links til mediekilder, integreret ordbog, kortfattet punktopstilling og mulighed for tilføjelse af egne noter: Dette er en notesamling.

Vores mål
Psykiatri skiller sig ud som lægeligt speciale og kan være svært at tilegne sig. De gængse lærebøger er enten enorme i deres omfang eller skrevet af gamle mænd med langt skæg, som længe har glemt, hvordan det var at studere faget for første gang. Derfor har vi lavet denne notesamling: For at hjælpe dig til at lære psykiatri på en hurtigere, nemmere og sjovere måde. 

Grundigt gennemarbejdet
Noterne er forfinede, gennemarbejdede og testet i praksis af mere end 1000 studerende. For at sikre notesamlingens aktualitet inkorporeres forslag og rettelser i regelmæssige og gratis opdateringer. 

Hvis du går forvagt
Psykiatrisk Notesamling er tilblevet med stor respekt og kærlighed til faget. Således er alle bidragsydere udvalgt, fordi de er dedikerede til psykiatri. Noterne er let tilgængelige, og vi har erfaret, at flere også har brugt dem i klinikken. Det kan være trygt med et hurtigt opslagsværk, som man kender godt og ved fungerer (også uden internet). Særligt hvis man er forvagt og er lidt bange. 

Fra studerende til studerende
Forfatterne er ikke eksperter i psykiatri. De er ikke engang specialister. Men det er netop pointen: Forfatterne er ældre medicinstuderende og yngre læger, som husker, hvordan det var at studere - hvad der var svært at huske, den nyeste forskning, de bedste hjemmesider og youtube-videoer. I korthed: Forfatterne er eksperter i at studere psykiatri og videregiver her deres kære studienoter, fifs og huskeregler, som de brugte ved deres egen eksamen.

Reviews

 • By
 • By
 • By
 • By
 • By
 • By
 • By
 • By
 • By

keyboard_arrow_up