Tarme med charme - Giulia Enders

Tarme med charme

By Giulia Enders

  • Release Date: 2015-02-20
  • Genre: Health & Fitness
  • Size: 7.4 MB
Score: 5
5
From 9 Ratings

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] Tarme med charme.pdf 38,124 KB/Sec
Mirror [#2] Tarme med charme.pdf 39,894 KB/Sec
Mirror [#3] Tarme med charme.pdf 39,372 KB/Sec

Description

Vores tarm er et fabelagtigt og ansvarsfuldt væsen fuld af følsomhed og præstationsevne. Den spiller en central rolle for hele vores immunsystem, den fabrikerer energi til kroppen, så vi kan leve, og den indeholder næst efter hjernen det største nervesystem, vi har. 

Tarmen har længe været organernes sorte får, men det ændrer sig nu. Den nyeste forskning viser, at problemer som overvægt, depression og allergi nøje hænger sammen med ubalancer i tarmfloraen. Med andre ord: Hvis vi skal leve længere og bedre og føle os godt tilpas i en sund krop, så skal vi passe på vores tarm! 

I Tarme med charme fortæller Giulia Enders humoristisk og levende om tarmen som det højkomplekse og vidunderlige organ, den er. Tarmen er nøglen til hele vores krop og sind og åbner ad bagvejen til en forståelse for, hvordan vi hver især fungerer bedst. 

Giulia Enders, ung tysk forskningsstjerne, vandt 1. præmien ved Science Slam i Freiburg, Berlin og Karlsruhe med sit foredrag Tarme med charme, der i dag er et YouTubehit. Bogen er et fænomen i Tyskland med over en million solgte eksemplarer.

keyboard_arrow_up