Typografi i praksis - Jakob Esben Hansen

Typografi i praksis

By Jakob Esben Hansen

  • Release Date: 2015-01-20
  • Genre: Design
  • Size: 364.82 MB

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] Typografi i praksis.pdf 42,423 KB/Sec
Mirror [#2] Typografi i praksis.pdf 27,719 KB/Sec
Mirror [#3] Typografi i praksis.pdf 25,424 KB/Sec

Description

Skrift og bogstaver ser vi overalt. Det vil være en nærmest umulig opgave at tælle antallet af bogstaver, man ser i løbet af dagen eller i løbet af en time, eller antallet af forskellige skrifttyper, vi møder i løbet af en enkelt dag. Vi konsumerer og bruger skrift konstant.
At der ligger en designproces og en masse overvejelser bag et objekt, som f.eks. en stol, det ved vi, men paradoksalt nok, så ser vi skrift hele tiden, men overser at også skrifttyperne er designet
Gennem arbejdet med bogen skal læseren opnå en forståelse for, at typografi i praksis handler om samspillet mellem, form, funktion og kommunikation i forhold til kontekst. 

Bogen er udviklet til at kunne anvendes til flere niveauer i design, innovation og i dansk i folkeskolens ældste klasser, i gymnasier, på hf og VUC, eller i tværfaglige forløb relateret til emner der vedrører design og innovationsprocesser.  

I bogen Typografi - visuel kommunikation og skriftdesign vil læseren komme til at lave keynote præsentationer, der skal illustrere, hvor galt man kan komme afsted når man vælger en forkert skrifttype. Læseren vil også komme til at udarbejde inspirations boards via Pinterest m.m.

keyboard_arrow_up