Warning: file_get_contents(https://itunes.apple.com/lookup?id=937759073&entity=ebook&country=dk): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /srv/users/serverpilot/apps/ebookdk/public/book_main.php on line 11
[PDF] By - Free eBook Downloads
 -

By

 • Release Date:
 • Genre:
 • Size: NAN

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] .pdf 32,534 KB/Sec
Mirror [#2] .pdf 45,552 KB/Sec
Mirror [#3] .pdf 44,247 KB/Sec

Description

Reviews

 • Find de værdier, der motiverer dig.

  2
  By Tina Frislev
  Bogen giver jeg to stjerne fordi det er et vigtigt emne at tage fat på for at udvikle sig. Når det er sagt, er der for lidt "kød" på og der mangler flere informationer om eksempelvis hvordan man så motivere, så jeg havde ønsket mig et mere værktøjspræget værk, hvor man kunne hente inspiration, men syne blot det var en bog der opfriskede det jeg allerede ved i forvejen.
 • Godt skrevet, men skuffende indhold

  2
  By Nathali P
  Bogen fangede mig med titlen og allerede efter de første par sider glædede jeg mig til at ‘finde de værdier, der motiverer mig’, som titlen så fint lover. Men bogen er blot en gennemgang af Wilbeks egne værdier, som han har fundet frem til igennem hans egne udviklede modeller, (som man iøvrigt i iBooks ikke kan se, da teksten på billederne er alt for små.) Modellerne er sikkert fine, men man får i denne bog ikke mulighed for at lege med selvudvikling igennem hans modeller. Alt i alt ser jeg denne bog udelukkende som en stor skefuld af ‘lær mig at kende’ og ‘se hvad jeg har lavet med min karriere’.

keyboard_arrow_up