Seks dage med Taliban - Nagieb Khaja

Seks dage med Taliban

By Nagieb Khaja

  • Release Date: 2014-09-26
  • Genre: Religion & Spirituality
  • Size: 1.17 MB

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] Seks dage med Taliban.pdf 38,611 KB/Sec
Mirror [#2] Seks dage med Taliban.pdf 33,421 KB/Sec
Mirror [#3] Seks dage med Taliban.pdf 42,291 KB/Sec

Description

Gennem 12 års krig i Afghanistan oplevede vi talibanerne som spøgelsesagtige skikkelser på slagmarken. Danske soldater kom ikke tæt på dem, og vi lærte aldrig at forstå dem. Nu kommer den første, tankevækkende skildring af talibanerne som krigere og som mennesker. 

I singlen lader den erfarne krigskorrespondent Nagieb Khaja sig embedde med Taliban – som den første dansker og en af ganske få vestlige journalister nogensinde. I de tidlige morgentimer følger han med i et kaotisk overraskelsesangreb på en regeringsbase. Han deltager i begravelsen af de faldne krigere. Han overværer den lokale shariadomstol, og han får lejlighed til at tale med de lokale, hvis fremtid er i Talibans hænder. Det er en fortælling om krig – men også om kærlighed og vandpiber. 

Stort set alle vestlige soldater vil have forladt Afghanistan ved udgangen af 2014. Seks dage med Taliban er et unikt indblik i fremtiden for det fjerne land, som blev verdenspolitikkens centrum. Det er en historie, hvor intet er sort eller hvidt – hvilket Nagieb Khaja må erkende i mødet med de bevæbnede unge mænd fra Charkh-distriktet. Læs den personlige og dramatiske skildring af en fjende, der langt fra lever op til alle vores forestillinger.

keyboard_arrow_up