Det gennemsnitlige menneske - Morten Albæk & Stig Matthiesen

Det gennemsnitlige menneske

By Morten Albæk & Stig Matthiesen

  • Release Date: 2013-06-24
  • Genre: Management & Leadership
  • Size: 3.99 MB
Score: 3.5
3.5
From 14 Ratings

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] Det gennemsnitlige menneske.pdf 25,301 KB/Sec
Mirror [#2] Det gennemsnitlige menneske.pdf 35,173 KB/Sec
Mirror [#3] Det gennemsnitlige menneske.pdf 32,293 KB/Sec

Description

“Op igennem 1990’erne og 00’erne har vi skabt en kultur, der alene har opfordret mennesket til at definere sig selv ved sine ambitioner, drømme og fantasier. En kultur, der reproducerer folks manglende evne til nøgternt at vurdere egne evner ved at anspore dem til konsekvent at overvurdere dem”. Så kontant er meldingen fra Morten Albæk her i bogen.

Albæk gør op med folks indbildte tro på, at deres talent bare skal opdages og langer ud efter den manglende selverkendelse, der nærer X Factor og andre lignende konstruktioner i vores omgivelser. For efter Albæks mening er de fleste af os helt gennemsnitlige, fejlfyldte mennesker, som skal arbejde flittigt og gøre vores bedste hver eneste dag, hvis vi skal opleve succes og bidrage positivt til verden.

Morten Albæk er Group Senior Vice President i Vestas, anerkendt som en af de mest innovative marketingdirektører i verden og adjungeret professor i Anvendt Filosofi ved Aalborg Universitet.

I bogen deler han sine tanker om vigtigheden af at være et helt menneske i en moderne og omskiftelig verden. Han forklarer, hvorfor man hverken kan være en god leder, en god medarbejder eller et godt menneske, hvis man ikke er ærlig i omgangen med sig selv og med andre. De kontante refleksioner sættes løbende i relief med Albæks fortælling om sin egen opvækst og sine personlige erfaringer fra ungdoms- og voksenlivet.

keyboard_arrow_up