Viljen til sejr - Arne Nielsson

Viljen til sejr

By Arne Nielsson

  • Release Date: 2003-05-21
  • Genre: Self Help
  • Size: 896.1 KB
Score: 4
4
From 11 Ratings

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] Viljen til sejr.pdf 46,274 KB/Sec
Mirror [#2] Viljen til sejr.pdf 29,342 KB/Sec
Mirror [#3] Viljen til sejr.pdf 29,531 KB/Sec

Description

Den tidligere topatlet og verdensmester i toerkano, Arne Nielsson, ved hvad personlig træning kan gøre for én. Som eliteidrætsudøver må man arbejde målrettet med sig selv. Men det samme bør man gøre som erhvervsmand m/k, partner og forælder. Hvis man vil opnå harmoni i tilværelsen. Kodeordene er begejstring, mental træning og coaching. 

Arne Nielsson trækker på egne erfaringer og går i denne ærlige og direkte bog imod dansk hængemulekultur, jantelovsmentalitet og notorisk berøringsangst over for problemer og forandringer. I stedet taler han indtrængende om værdien af troen på egne evner og modet til at sætte overliggeren højt. Om at anvende drømmen som kickstarter og optimismen som motor i den personlige udvikling. 

Viljen til sejr henvender sig til alle, der ønsker at blive bedre til det, der er vigtigt i deres tilværelse. Hvad enten det er jobbet, karrieren, parforholdet eller familien – eller det hele på én gang – giver den teknikker og gode råd, der er let anvendelige i den personlige træning. På mange forskellige niveauer, for lægfolk og professionelle. Principperne er de samme.

keyboard_arrow_up