Blodspor - Julie Hastrup

Blodspor

By Julie Hastrup

  • Release Date: 2018-09-20
  • Genre: Crime & Thrillers
  • Size: 1.4 MB
Score: 4.5
4.5
From 6 Ratings

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] Blodspor.pdf 42,941 KB/Sec
Mirror [#2] Blodspor.pdf 36,741 KB/Sec
Mirror [#3] Blodspor.pdf 38,477 KB/Sec

Description

Hvilken morder er dristig nok til at udrydde en hel familie?

Familien Friis, et midaldrende ægtepar og deres to unge sønner, findes skuddræbt i deres spisestue i et pænt parcelhuskvarter nord for København. Det er et kaotisk og blodigt gerningssted, der møder drabsefterforsker Rebekka Holm og resten af holdet – ikke mindst fordi Jette Friis som den eneste er bundet til sin stol og har fået skudt ansigtet væk.

Familien Friis var både vellidt og velfungerende, og det er umiddelbart uforståeligt, hvorfor de fire mennesker skulle dø.

Privat kæmper Rebekka også med at acceptere den forfærdelige situation, hun selv befinder sig i, efter at hendes elskede Niclas blev stukket ned i Finland. For ikke at bryde helt sammen graver hun sig dybere ned i sagen om massedrabet, og afdækker lidt efter lidt hemmeligheder og løgne i omgivelserne omkring familien. Hemmeligheder, som trækker blodige spor til en grusom virkelighed, der udspillede sig under Francos regime i Spanien. For hvem var i virkeligheden Familien Friis, og hvilken morder er dristig nok til at dræbe en hel familie på én gang?

keyboard_arrow_up