Kinesiske skrifttegn - udvikling og opbygning af tegn - Aobo Tai

Kinesiske skrifttegn - udvikling og opbygning af tegn

By Aobo Tai

  • Release Date: 2017-11-06
  • Genre: Chinese
  • Size: 391.58 MB

Alternative Downloads

Description

Kinesiske skrifttegn - udvikling og opbygning af tegn har fagligt fokus på udvikling af skrifttyper i Kina, og hvordan kinesiske skrifttegn er opbygget. I bogen stilles spørgsmålet: Hvordan kan du lettere lære kinesiske skrifttegn?
 
Læseren præsenteres for et samlet billede af kinesiske skrifttegn, bl.a. det kinesiske sprogs udbredelse og oprindelse, legender og historier om kinesiske skrifttegn samt kategorier af kinesiske skrifttyper. Læseren stifter bekendtskab med det kinesiske sprog, skrivning og  regler for opbygning. Bagefter skal læseren selv finde en god metode til lettere at lære kinesiske skrifttegn. 
 
Opgaverne i bogen lægger op til, at læseren lærer kinesiske skrifttegn at kende, søger informationer om kinesiske skrifttegns oprindelse på nettet, skriver og opbygger kinesiske tegn ifølge reglerne for skrivning. 
 
Kinesiske skrifttegn - udvikling og opbygning af tegn kan anvendes til i undervisning på flere niveauer i Kinesisk på VUC, i gymnasiet, på hf.

STX, hf og hfe
 
Kinesisk B/A
 
Kernestof: 
·  udtale 
·  et alment ordforråd til brug for mundtlig og skriftlig kommunikation med særligt fokus på de studerede emner.
·  tegnlæsning, herunder skrifttegnenes opbygning.
·  de centrale dele af kinesisk grammatik.
·  elementære kinesiske tekster og billedmateriale, der belyser historiske, kulturelle og samfundsmæssige forhold i det moderne Kina 
·  digitalt materiale som støtte for sprogindlæring, samt som støtte for historie-, kultur- og samfundsforståelse
·  relevante centrale hjælpemidler  
·  indføring i kinesiske historiske, kulturelle og samfundsmæssige forhold i et omfang, der giver eleverne mulighed for at forstå de studerede tekster og emner samt fremmer deres interkulturelle forståelse.

keyboard_arrow_up