Dansk Parallel Bibel II - TruthBeTold Ministry

Dansk Parallel Bibel II

By TruthBeTold Ministry

  • Release Date: 2017-10-24
  • Genre: Bibles
  • Size: 24.41 MB

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] Dansk Parallel Bibel II.pdf 45,437 KB/Sec
Mirror [#2] Dansk Parallel Bibel II.pdf 25,743 KB/Sec
Mirror [#3] Dansk Parallel Bibel II.pdf 21,862 KB/Sec

Description

Denne udgivelse indeholder Dansk Bibel (1871 (Det Gamle Testamente og Det Nye Testamente) og Dansk Bibel (1931) (Det Gamle Testamente og Det Nye Testamente) parallel oversættelse. Den har 173,562 referencer og viser 2 formater af Biblen. Den indeholder Dansk Bibel 1871 og Dansk Bibel 1931 formateret i læse og navigations venlig format, eller Navi-format (forkortet). Her vil du finde hvert vers, printet parallelt i da2-dan rækkefølge. Den indeholder fuld, separat og ikke i parallel, kopi af Dansk Bibel 1871 og Dansk Bibel 1931 (Det Gamle Testamente og Det Nye Testamente), bygget for tekst-til-tale (tts), så din enhed kan læse Biblen højt op for dig.

Hvordan fungerer den generelle Bibel-navigation:

Testamentet har et indeks af alle dens bøger. TTS formatet viser bøger og kapitler ifølge indekset. Testamenter krydsrefererer til hinanden i indekset. Hver bog har en reference til det Testament, den hører til. Hver bog har en reference til den næste og foregående bog. Hver bog har et indeks af dens kapitler. Hver kapitel referer til bogen, den tilhører. Hver kapitel refererer til den næste og den foregående kapitel. Hver kapitel har et indeks af alle dets vers. Hver kapitel i TTS refererer til det samme kapitel i Navi-formatet. Hver vers har et nummer og har reference til det tilhørende kapitel. Hver vers starter på en ny linje for en bedre læseoplevelse. Versenes numre er ikke synlige i TTS formatet. Hvilken som helst reference i indekset vil føre dig til lokationen. Det indbyggede indholdsfortegnelse har reference til alle bøger i alle formater.

Vi mener, at vi har bygget en af de bedste, hvis ikke allerbedste navigationer, der findes til en e-bog som denne! Den giver dig hvilken som helst vers lige under fingerspidser og er perfekt til hurtige opslag. Og kombinationen af Dansk Bibel 1871 og Dansk Bibel 1931 og navigering gør denne e-bog unik.

Bemærk, at Tekst til Tale (TTS) understøttelse varierer fra enhed til enhed. Nogle enheder kan ikke understøtte det. Andre understøtter kun et sprog og andre understøtter flere sprog. Sproget, brugt til TTS i denne e-bog, er Dansk.

keyboard_arrow_up