Festivaler i Kina - Kinesiske traditioner og folkekultur - Aobo Tai

Festivaler i Kina - Kinesiske traditioner og folkekultur

By Aobo Tai

  • Release Date: 2017-09-15
  • Genre: Language Studies
  • Size: 267.2 MB

Alternative Downloads

Description

Festivaler i Kina - Kinesiske traditioner og folkekultur har fagligt fokus på Kinas kultur og traditioner. I bogen stilles spørgsmålet: Hvordan fejres traditionelle festivaler?

Læseren præsenteres for et samlet billede af kinesiske traditionelle festivaler bl.a. gennem madkultur, legender og historier. Læseren skal stifte bekendtskab med Kinas traditioner og kultur og bagefter belyse betydningen af kinesiske festivaler.
 
Opgaverne i bogen lægger op til, at læseren lærer kinesiske ord inden for kinesiske traditionelle festivaler, søger flere informationer på nettet og perspektiverer deres egne synspunkter om kinesiske kultur og traditioner. 
 
Festivaler i Kina - Kinesiske traditioner og folkekultur kan anvendes til i undervisning på flere niveauer i Kinesisk på VUC, i gymnasiet, på hf.
 
Festivaler i Kina - Kinesiske traditioner og folkekultur kan også anvendes til i undervisning på flere niveauer i Samfundsfag, KS Fag på VUC, i gymnasiet, på hf, avu, når emner om Kina skal dækkes.                                                                                                      
STX, hf og hfe
 
Kinesisk B/A
 
Kernestof:                                                              
·   udtale 
·   et alment ordforråd til brug for mundtlig og skriftlig kommunikation med særligt fokus på de studerede emner 
·   elementære kinesiske tekster og billedmateriale, der belyser historiske, kulturelle og samfundsmæssige forhold i det moderne Kina 
·   digitalt materiale som støtte for sprogindlæring, samt som støtte for historie-, kultur- og samfundsforståelse 
·   indføring i kinesiske historiske, kulturelle og samfundsmæssige forhold i et omfang, der giver eleverne mulighed for at forstå de studerede tekster og emner samt fremmer deres interkulturelle forståelse.

keyboard_arrow_up