Slip legen løs - Arne Nielsson, Bjarne Lellek & Nils Finderup

Slip legen løs

By Arne Nielsson, Bjarne Lellek & Nils Finderup

  • Release Date: 2016-11-10
  • Genre: Self Help
  • Size: 2.68 MB

Alternative Downloads

Server Link Speed
Mirror [#1] Slip legen løs.pdf 42,947 KB/Sec
Mirror [#2] Slip legen løs.pdf 47,176 KB/Sec
Mirror [#3] Slip legen løs.pdf 24,283 KB/Sec

Description

EFTER MANGE ÅR MED STIGENDE KONTROL ER DET PÅ TIDE, VI ALLE SKIFTER FOKUS. 

Mange savner legen i livet – den, der holder os oppe, når udfordringerne og presset vokser. Den leg, der fyldte vores barndom, vores skolegang, de første jobs, forelskelsen og familietiden med energi og optimisme. 

I denne bog argumenterer coach ARNE NIELSSON og coach/psykolog BJARNE LELLEK for, at legen i de senere år er blevet prioriteret ned på både jobbet, i skolen, i fritiden og i familien. Vi er nemlig efter udenlandsk mønster begyndt at fokusere på effektivitet og besparelser med indførelse af begreber som LEAN-rutiner og PISA-test. 

Resultatet er ifølge de to forfattere, at vi danskere oplever stigende kontrol samt mindre tillid til os og vores specielle evner til at tænke selvstændigt, kreativt og fleksibelt med såvel god dømmekraft som følelsesmæssig intelligens. Netop disse evner bliver der ellers rigt brug for at udvikle i den nærmeste fremtid, når nye arbejdsgange og teknologier vil ændre alles hverdag. 

Leg rummer kraften til at genskabe arbejdsglæde, give større plus på bundlinjen, sikre trivsel, styrke relationer og øge kreativiteten – også i den fritid, der er blevet mindre af med den øgede kontrol. Leg kan løse op for fastlåste roller, affektstorme, dårlige mønstre og uenigheder. Vi skal derfor ville legen, tage ansvar for den, turde udvikle os med den samt ikke mindst træne den med øvelser og handling, som denne bog giver masser af anvisninger til.

keyboard_arrow_up